søndag 4. september 2011

Nå sitter jeg å ser på den tragiske slutten av Titanic på TV, ofc på Fransk for alt er jo dubbet her borte! Ok, så finnes det engelske kanaler også, men jeg vil jo ikke banne i kirken! Og i dag som jeg har jobbet så flittig med franskleksene mine føles det bra å slappe av med litt fransk TV.

Så jeg skal fortelle om hvordan turen i helga har vært. Det begynte med at familien kjørte av gårde i bilen på canadas landeveier.

Da vi var kommet frem til Villeroy bestemte vi oss for å læksen ved bassenget, og Maya testet ut den ..hjemmelagde vannslika.


Også bare

Utifra ingensteder poppet de opp som hestehover og fylte hele bassenget!! barn! everywhere! Vi måtte rømme fra åstedet..


Klare å ta dette bilde før vi kastet oss ut døra!

he hehe


Ute var det nydelige omgivelser!!


flott utsikt!


Mennene spilte hestesko spill.

Og dette er CAMPERN!


 

På kvelden vet dere, da var det konser med superstar Bob!
Det er Bob på bilde under i rød t-skjorte, 5 meter unna, OMG! Vi kunne ta på han om vi ville.


Men det ville vi ikke for Maya og Camille viste heller ikke hvem han var..lokalkjendis.Konserten var en overraskelse for Yan (ikke vfar Yannick, men en annen en) som nesten akkuart har kommet hjem fra Afghanistan. Det var overaskende gøy, og jeg sang med på franske lokalsanger jeg aldri hadde hørt før for full hals!
Vi var sikkert 70 stykker der for å overraske (kona hadde arrangert det hele), voksne mennesker eller barn på en alder av 12 var samlet. Også meg da!
Alle overnattet, enten i campingvogner eller i telt.


Hvem vet hva jeg drev med før jeg begynte å campe?

1 kommentar: